A Karitász hatékony működéséért végzett ima megrendíthetetlen hátteret biztosít számunkra. Karitász-imahálónk célja, hogy egyházmegyénkben ne legyen olyan település, ne teljen el úgy nap, ahol és amikor nem visszük Isten elé azokat az embereket, akiknek életévé vált mások segítése.

Keressük azokat a LÁTHATATLAN ÖNKÉNTESEKET, akik imahátteret biztosítanak munkánkhoz szeretetből elmondott imáikkal, szenvedéseik vagy böjt felajánlásával.

A felajánlás formája kötetlen, nem jelent rendszeres találkozást, az imának nincs kötött szövege. Az általános szándék a Karitász hatékony működése a Kaposvári Egyházmegye területén, ezen belül történhet a felajánlás az önkéntesekért, a rászorulókért, az adományozókért vagy az egyházmegyei központért is.

Ahhoz, hogy az imaháló tagjai rendszeresen visszajelzést kaphassanak az Egyházmegyei Karitásztól – megköszönve így kitartó imáikat és tájékoztatva őket a Karitász tevékenységéről –, szükségünk van az önkéntes teljes nevére, arra, hogy a levélben hogyan szólíthatjuk meg (Pl. Kedves Marika néni!, Kedves István! stb.) illetve a pontos postacímére. Kérjük, hogy ezeket az adatokat juttassák el hozzánk személyesen, postán vagy emailben.
 

vissza

Kapcsolat

7400 Kaposvár, Füredi u. 65-67.

+36-30/353-80-08

kaposvarikaritasz@gmail.com

Segítsen segíteni! 

számlaszámunk:

10918001-00000076-57710007

UniCredit Bank, Kaposvár

Útravaló

"Menj

és tégy te is hasonlóképpen"

Lk 10,37